
Страви з морепродуктів
Marine products dishes
||| back to MENU / повернутись на сторінку МЕНЮ |||
079 / Фіш Каррі (філе білої риби в густому соусі з томатів та цибулі)
Fish Curry (fish cooked in a thick gravy with tomatoes
and onion) ..................................... 1/250 369.00
080 / Гоаніз Фіш Каррі (філе риби приготовлене в червоному соусі з кокосовою стружкою та вершками)
Goanese Fish Curry (fish cooked in a red sauce with coconut and cream) ............................. 1/250 369.00
081 / Фіш Макані (запечена в тандурі риба у томатно-вершковому соусі)
Fish Makhani (grilled in tandoor fish with tomato-creamy gravy) ......................................... 1/250 369.00
082 / Фіш Тікка Масала (запечена у тандурі риба у жовтому соусі з томатами та цибулею)
Fish Tikka Masala (grilled in tandoor fish in a yellow sauce with tomatoes and onion) ................. 1/250 369.00
083 / Проун Каррі (креветки в соусі з індійськими спеціями та каррі)
Prawn Curry (prawn in sauce cooked whith indian spice and curry) ......................................... 1/250 369.00
084 / Проун Балчао (традиційна страва Гоа. Креветки з оцетом та ромом, подається у червоному соусі)
Prawn Balchao (traditional Goa food, prawns coocked with vinegar and white rum).......................... 1/250 369.00
085 / Гоаніз Проун Каррі (тигрові креветки в червоному соусі каррі з кокосовою стружкою)
Goanese Prawn Curry (tiger prawns coocked in a red sauce with curry and coconut) ........................ 1/250 519.00
086 / Тайгер Проун Каррі (тигрові креветки в соусі з індійськими спеціями та каррі)
Tiger Prawn Curry (tiger prawns coocked
with indian spices and curry sauce) ............ 1/250 519.00
All prices in HR / Ціни надані в гривнях
For Service +10% / За обслуговування +10%
||| back to MENU / повернутись на сторінку МЕНЮ |||

Нью Бомбей Палас. Всі права захищені © 2002р - 2020р. New Bombay Palace. All right reserved © 2002y - 2020y.
~ ресторан індійської кухні : Indian cuisine restaurant : ресторан індійської кухні : Indian cuisine restaurant ~